Zgłaszanie błędu

Pomóż nam w ulepszaniu funkcji portalu.

Uzupełnij poniższy formularz, abyśmy mogli szybciej poprawić błędy.

Zgłoś błąd

Polityka prywatności serwisu internetowego suwalking.pl

  1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm.), zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy serwisu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.
  2. Administratorem Danych Osobowych jest: G-SOFT Jan Giedrojć, Wołownia 48, 16-404 Jeleniewo).
  3. W ramach działalności naszego Serwisu zbieramy następujące dane osobowe:
    • od Użytkownika: imię i nazwisko, adres e-mail,
    • od każdego Użytkownika: adres IP – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie oraz inne informacje zawarte w logach systemowych wykorzystywane są przez Administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie), Cookies – nasz Serwis wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb. Można zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.
  4. Każdy Użytkownik naszego Serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z Serwisu i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzy on sobie pozostawienia swoich danych osobowych, ma on prawo do ich usunięcia lub niekorzystania z Serwisu.
  5. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych i wrażliwych, jak numery kart kredytowych czy danych dostępu do konta bankowego. Nie przesyłamy żadnych danych za granicę.
  6. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm.), Użytkownik ma prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych.
  7. W przypadku zmiany obowiązującej polityki prywatności, wprowadzone zostaną odpowiednie modyfikacje do powyższego zapisu.
Najpopularniejsze aktualności
  • Ustawienia

  • Przenieś

  • Usuń moduł

Zwiń moduł

WOSiR Szelment Temperatura wody
  • Ustawienia

  • Przenieś

  • Usuń moduł

26
Wrz
2017

07:38:56(ostatni odczyt)

Temperatura wody
11.81o

15cm nad powierzchnią wody

15.00o

15cm pod powierzchnią wody

13.69o

150cm pod powierzchnią wody

Zwiń moduł

Najnowsze galerie
  • Ustawienia

  • Przenieś

  • Usuń moduł

Zwiń moduł

Repertuar kinowy
  • Ustawienia

  • Przenieś

  • Usuń moduł



    1.    26.09 Wtorek

      Godziny seansów
    2.    27.09 Środa

      Godziny seansów
    3.    28.09 Czwartek

      Godziny seansów

    Zwiń moduł

    Apteki dyżurujące
    • Ustawienia

    • Przenieś

    • Usuń moduł

    ul. Szpitalna 60

    tel. 87-562-95-14

    Od 1 lipca 2016 roku dyżury nocne, w niedziele i święta będzie pełnić apteka mieszcząca się w Szpitalu Wojewódzkim im. dr L. Rydygiera.

    Zwiń moduł

    Newsletter
    • Ustawienia

    • Przenieś

    • Usuń moduł

    Dołącz do grona osób, które chcą wiedzieć, co nowego dzieje się w naszym mieście:-)

    Wystarczy, że wpiszesz swojego e-maila poniżej:

    Zwiń moduł

    Suwałki pod ręką
    • Ustawienia

    • Przenieś

    • Usuń moduł

    Zwiń moduł